CITROCASA FANTASTIC ECO PLUS

Makua luonnolisesti

CITROCASA FANTASTIC ECO PLUS

Makua luonnolisesti

TEHOKAS

Ympäristöystävällinen, tehokas ja kompakti. Täydellinen jokaiseen tilaan sekä sisällä että ulkona. Fantastic ECO:a on mahdollista käyttää melkein missä tahansa ympäristössä.

ITSENÄINEN

Joka paikassa ja milloin tahansa, koska kiinteä, vain yhteen paikkaan asentaminen on menneisyyttä. Fantastic ECO on mahdollista asentaa mihin tahansa paikkaan maailmassa – se ei tarvitse ollenkaan sähköenergiaa.

HYGIEENINEN

Kaikki appelsiineihin kosketuksessa olevat osat on mahdollista puhdistaa nopeasti ja helposti, joka takaa korkeimman hygieniatason.

KOMPAKTI

Fantastic ECO:ssa yhdistyvät kaikki Fantastic tuoteperheeseen kuuluvat muotoilu- ja laatuominaisuudet korkealaatuisen manuaalisen vaihdelaatikon kanssa. Niin pieni, niin tehokas – niin fantastinen!

Tekniset tiedot

  • Appelsiineja minuutissa: 10 apelsiinija
  • Suositeltava hedelmän koko: 65-78mm
  • Mitat (K x P x L): 78,5 x 57.5 x 56 cm
  • Nettopaino: 56kg
Lisävarustreet

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi

Mikäli haluat olla liikkuva ja haluat käyttää mehupuristimesi mahdollisuuksia maksimaalisesti, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Mitat (korkeus, leveys, syvyys) 29,7 x W 19,1 x D 23,4 tuumaa.

Hedelmäkori

Fantastic M -sarjalle tarkoitettu hedelmäkori varmistaa sen, että vieraillasi on aina hedelmiä käden ulottuvilla. Kokonaistilaa suunnilleen 13 kilolle.

Asennussetti pöydälle sijoittamista varten

Voit käyttää tätä settiä mehupuristimen asettamiseen pöydälle. Tällöin tiskiä tulee valmistella siten, että kuoret putoavat sen alle sijoitettuun jäteastiaan.

Alusta / etäisyyden muutin

Pulloille kokoa 22 cm
Laseille kokoa 15 cm
Laseille kokoa 11 cm

Pullonjakaja

Valittaviin varusteisiin kuuluvalla pullonjakajalla pidät pullosi käden ulottuvilla.

Lasinäyttö

Saatavana 2- tai 3-tasoisena muotoiluna. Sisältää turvalasin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun alustapinnan.

Tarjotinteline

Ihanteellinen ratkaisu itsepalvelu- ja kahvilatyyppiseen paikkaan.

Sitruunasetti

Pienen sitruunan/limetin setti (puristuselementit, kuortenpoistimet, veitsi, hedelmänsyöttötunneli) mahdollistaa pienenten, 50-65 mm kokoisten sitrushedelmien puristamisen.

Pullot

Oheen tarjoamme EAN-koodilla ja panttipakkausmerkillä varustettuja pulloja tilavuudeltaan 330ml, 500ml ja 1L. Haluttaessa teemme etiketit asiakkaan suunnitelman mukaan.

Scroll to Top

Laita tiedot ja otamme sinuun yhteyttä

Kontakt

Napsauttauttamalla ’’Lähetä’’ annatte meille luvan otte teihin yhteyttä suoraan.